Educatie

Als ontwikkelaar van leermiddelen, docent Nederlands en taalassessor maak ik innovatief en aantrekkelijk lesmateriaal. Ook beoordeel ik examens.
Wilt u de (talige) kennis van andere mensen vergroten? Ik ontwikkel leermiddelen of beoordeel examens.

Mijn aanpak
Mijn ervaring met (taal)educatie blijkt uit mijn werk als ontwikkelaar van leermiddelen, docent Nederlands en taalassessor. Door deze unieke combinatie – zeker tezamen met mijn bekwaamheid als auteur en (eind)redacteur – maak ik innovatief en aantrekkelijk lesmateriaal. Als docent ben ik bekwaam in de volwasseneneducatie, het voortgezet onderwijs en het mbo, daarnaast bied ik mijn diensten aan voor het basisonderwijs, het hbo en de universiteit.

Eerst inventariseer ik het leerdoel en (taal)niveau, vervolgens ontwikkel ik leermiddelen of neem ik examens af. Ik werk flexibel en effectief samen op een beschouwende, toegewijde en creatieve manier. Mijn onderzoekende geest en kennis van (taal)didactiek en toetsing zijn voordelen.

Groei en kwaliteit
Ik ben gedreven om een bijdrage te leveren aan de groei van andere mensen. Ook wil ik mijn steentje bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van het (taal)onderwijs.

Dit doe ik door:

  • ontwikkeling van innovatieve en aantrekkelijke leermiddelen, in folio en digitaal
  • betrouwbare beoordeling van toetsen en examens in het mbo als bevoegd taalassessor

(Digitale) leermiddelen – docentenhandleidingen – leerlingenboeken – werkboeken – lesbrieven – digibordlessen – informatieboekjes – examens – toetsen – e-learning – blended learning – en meer.

Ontwikkel ik de volgende keer uw leermiddelen? Of beoordeel ik uw examens?