Educatie

Als ontwikkelaar van leermiddelen, docent Nederlands en taalassessor maak ik innovatief en aantrekkelijk lesmateriaal. Ook geef ik les (NT1 en NT2) en beoordeel ik examens.
nederlands voor internationalsdutch for internationals

Wilt u uw (talige) kennis of die van andere mensen vergroten? Ik geef les aan moedertaalsprekers (NT1) en anderstaligen (NT2), ontwikkel leermiddelen en beoordeel examens.

Mijn aanpak
Mijn ervaring met (taal)educatie blijkt uit mijn werk als ontwikkelaar van leermiddelen, docent Nederlands en taalassessor. Door deze unieke combinatie – zeker tezamen met mijn bekwaamheid als auteur en (eind)redacteur – maak ik innovatief en aantrekkelijk lesmateriaal. Als docent ben ik bekwaam in de volwasseneneducatie, het voortgezet onderwijs, het mbo en de NT2, daarnaast bied ik mijn diensten aan voor het basisonderwijs, het hbo, de universiteit en het bedrijfsleven.

Eerst inventariseer ik het leerdoel en (taal)niveau, vervolgens ontwikkel ik leermiddelen of neem ik examens af. Ik werk flexibel en effectief samen op een beschouwende, toegewijde en creatieve manier. Mijn onderzoekende geest en kennis van (taal)didactiek en toetsing zijn voordelen.

Groei en kwaliteit
Ik ben gedreven om een bijdrage te leveren aan de groei van andere mensen. Ook wil ik mijn steentje bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van het (taal)onderwijs.

Dit doe ik door:

  • de ontwikkeling van innovatieve en aantrekkelijke leermiddelen, in folio en digitaal
  • het geven van afwisselende lessen Nederlands
  • een betrouwbare beoordeling van toetsen en examens in het mbo als bevoegd taalassessor

(Digitale) leermiddelen – docentenhandleidingen – leerlingenboeken – werkboeken – lesbrieven – digibordlessen – informatieboekjes – examens – toetsen – e-learning – blended learning – en meer.

Ontwikkel ik de volgende keer uw leermiddelen? Geef ik u les? Of beoordeel ik uw examens?